Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

7 тижнів ПУМБ буде розігрувати ноутбук, ігрову приставку або браслет Pandora за оплати картками Mastercard
07 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 7 листопада по 25 грудня 2016 р. ПУМБ проводить акцію «Поціль у ціль» для своїх клієнтів із будь-якими картками Mastercard. Для участі потрібно щотижня реєструвати усі свої картки Mastercard і розраховуватися ними за покупки від 20 грн.

Щотижня серед оплат зареєстрованими картками Mastercard ПУМБ буде розігрувати один головний приз - на вибір переможця це може бути ноутбук-трансформер, ігрова приставка Sony PlayStation або браслет Pandora, а також 20 футболок з оригінальним принтом від українського бренду Bearcat.

Щоб потрапити в ціль, потрібно:

1. Кожного тижня акції реєструвати кожну свою картку Mastercard від ПУМБ на промо-сторінці win.pumb.ua. При реєстрації кожної картки потрібно вибрати головний подарунок, який хочеться отримати разі перемоги.

2. Розраховуватися за покупки або послуги зареєстрованими картками Mastercard на суму від 20 грн одним чеком. Кожна така покупка бере участь в акції автоматично. Окремо реєструвати кожну транзакцію не потрібно.

3. Перевіряти, чи потрапили ви в ціль, на промо сторінці win.pumb.ua за допомогою номера мобільного телефону, який був вказаний при реєстрації картки.

Щочетверга серед усіх оплат зареєстрованими картами Mastercard, які були здійснені минулого тижня, за допомогою random.org будуть обиратися переможці відповідного тижня акції.

Чим більше оплат картками Mastercard від ПУМБ – тим більше шансів виграти!

Більше про акцію – на сайті ПУМБ

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок