Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ збільшив на 60% обсяг кеш-кредитування на відкритому ринку в 2016 р.
19 вересня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У січні-серпні 2016 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) збільшив на 60% обсяг кредитування готівкою у грошовому виразі на відкритому ринку в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

«З боку клієнта попит на кредити готівкою залишається на рівні минулого року. При цьому в 2015 році банк кредитував здебільшого своїх поточних клієнтів за зарплатними проектами. Зараз завдяки стабільному приросту депозитного портфеля і достатній ліквідності, ПУМБ збільшує обсяг кредитування на відкритому ринку, реалізуючи відкладений попит минулого року. Серед кредитних продуктів ми зосередилися саме на короткостроковому беззаставному кредитуванні для масового ринку – кредити готівкою, товарні кредити та кредитні карти.

Подальше зростання продажів Перший Український підтримує національною рекламною кампанією, а також працює над покращенням конфігурації кредитів готівкою і користується перевагами своєї мережі відділень із рівномірною представленістю по Україні, також посиленою з початку 2015 року», - прокоментував Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ із роздрібного бізнесу.

Улітку 2016 року ПУМБ збільшив максимальну суму кеш-кредитів - до 200 тисяч грн з довідкою про доходи. Ця пропозиція – відповідь на попит з боку клієнтів з доходом вище середнього, які просять більш високі суми, наприклад, кошти, яких бракує на покупку автомобіля, на більш дорогий ремонт і т. д.

При цьому кредитування готівкою все ж залишається продуктом, який орієнтований на масовий сегмент. За статистикою ПУМБ, клієнти найчастіше звертаються за сумами, що рівні близько 11-13 тисячам грн. Без надання довідки про доходи, тільки при наявності паспорта та ІПН, ПУМБ кредитує до 50 тисяч грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок