Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ починає виплати коштів вкладникам банку «Фідобанк»
22 липня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПАТ «Перший Український Міжнародний банк» (ПУМБ) з 22 липня 2016 року розпочинає виплату гарантованих сум вкладів клієнтам ПАТ «Фідобанк» - фізичним особам, кошти яких підлягають відшкодуванню Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

ПУМБ здійснює виплати вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «Фідобанк» вказували місце реєстрації проживання в таких областях: Харківська, Чернігівська, Донецька, Луганська, АР Крим і Севастополь, а також вкладники-нерезиденти.

Загальна сума виплат по вказаних областях становить 455 млн грн.

Виплати вкладникам будуть здійснюватися в розмірі вкладу, включно з відсотками, нарахованими на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку (20 травня 2016 року), але не більше 200 тисяч гривень.

Виплати здійснюються в будь-якому працюючому відділенні ПУМБ по всій території України з 22 липня 2016 до 02 вересня 2016 р. включно.

Для вкладників ПАТ «Фідобанк» розроблені депозитні програми, які дозволяють ефективно розпоряджатися коштами, - депозити «Прибутковий» та «Вільний».

Більш детальну інформацію для вкладників ПАТ «Фідобанк» щодо отримання грошових компенсацій можна дізнатися за телефоном 044-496-88-61, а також на спеціальній сторінці банку http://pumb.ua/ru/fido/

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок