Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ представляє підсумкові фінансові результати за 2015 рік
29 квітня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За 2015 рік активи ПУМБ склали 37,6 млрд грн, збільшившись на 1%. При цьому корпоративний кредитний портфель банку склав 23,1 млрд грн, а портфель кредитів фізичних осіб склав 3,2 млрд грн.

За підсумками року кошти клієнтів ПУМБ зросли на 5% до 27,6 млрд грн. Кошти юридичних осіб перевищили 13,6 млрд грн, а кошти фізичних осіб зросли до 14,0 млрд грн.

У 2015 році банк заробив операційний прибуток у 2,7 млрд грн, що дорівнює показнику минулого року. При цьому, відрахування в резерви виросли на 68% в порівнянні з 2014 роком і склали 4,8 млрд грн, що в результаті зумовило підсумковий фінансовий результат банку – збиток в 1,7 млрд грн. Чистий процентний дохід банку перевищив 2,1 млрд грн, а чистий комісійний дохід виріс на 9% до 0,9 млрд грн.

Власний капітал банку склав 3,7 млрд грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок