Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Укртелеком та ПУМБ ввели в експлуатацію резервний центр обробки даних
02 березня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Укртелеком завершив перший проект з побудови індивідуального модуля в ЦОДі (Центрі обробки даних). Оператор виконав роботи для банку ПУМБ у короткий термін - 4 місяці. На базі цього модуля фінустанова розмістила високотехнологічне обладнання, яке буде включено в корпоративну мережу банку волоконно-оптичними каналами передачі даних. Проект забезпечить резервування IT-інфраструктури банку.

«Укртелеком вийшов на ринок надання індивідуальних модулів в ЦОД для великих корпоративних клієнтів і нам особливо приємно, що таке рішення задовольнило один з найбільших банків України, - поділився Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком». Ми бачимо попит у банківській галузі на рішення з резервування та відмовостійкості IT-інфрастуктури й плануємо розвивати цей напрямок».

«Безпека та надійність операцій – ключова компетенція ПУМБ. Разом з Укртелекомом ПУМБ запустив в експлуатацію резервний центр обробки даних - один з двох ЦОДів банку. На даний момент ПУМБ – одна з небагатьох фінустанов в Україні, що має власні дата центри, які розташовані в безпечних захищених локаціях. Це дозволяє нам максимально мінімізувати ризики, пов`язані з обробкою та зберіганням даних, та забезпечити високу надійність всіх банківських операцій», - підкреслив Томаш Вишневський, заступник голови правління ПУМБ з операційної роботи.

Належне функціонування розміщеного в ЦОДі обладнання підтримується всіма необхідними для сучасного центру обробки даних системами, а саме: гарантованим електроживленням, кондиціонуванням, системою безпеки та моніторингу. Також побудований індивідуальний модуль відповідає вимогам НБУ з екранування.  

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок