Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Пенсійний фонд України продовжив дію договору з ПУМБ про виплату пенсій та грошової допомоги до 2017 року
13 січня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У 2016 році Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) продовжує обслуговувати громадян з виплати пенсій. Як і минулого року, Перший Український входить до затвердженого Пенсійним фондом України переліку банків, які уповноважені обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги. Строк дії відповідного договору подовжено до 01 січня 2017 року.

Для пенсій і соцвиплат у ПУМБ розробили окремий продукт - пакет «Соціальний», який враховує потреби цієї групи клієнтів. Щоб почати отримувати пенсію на картку ПУМБ, достатньо одного візиту до відділення. Далі банк сам забезпечує передачу відповідної заяви до Пенсійного фонду України. До пенсійної картки передбачена додаткова карта для родича, яка оформлюється без додаткових комісій. За її допомогою можна поповнювати рахунок власника соціального пакету або, навпаки, користуватися коштами на цій карті відповідно до обмежень, встановлених самим пенсіонером.

Пенсійний фонд України обирає уповноважені банки на основі висновків Національного банку України щодо фінансового стану та виконання протягом останніх шести місяців економічних нормативів банками, уповноваженими обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги, а також аналізу їх діяльності з виплати пенсій та грошової допомоги, додержання чинного законодавства. Відбір банків, в яких за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій та грошової допомоги, здійснює конкурсна комісія.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок