Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

До Нового року ПУМБ розігрує поповнення рахунку на 5000 грн і 1000 грн за розрахунки будь-якими картками банку
04 грудня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

До 31 грудня оплачуйте покупки в будь-яких магазинах за допомогою будь-якої картки ПУМБ - зарплатної, дебетної, кредитної, включно з картками «Ренесанс Кредит», на суму від 200 грн, реєструйте кожну таку оплату на сайті ПУМБ і вигравайте гроші на святковий стіл. Щотижня розігрується 1 сертифікат на 5000 грн і 5 сертифікатів по 1000 грн. Акція стартувала з 16 листопада – і вже 12 клієнтів ПУМБ серед переможців.

Чим більше оплат картками ПУМБ щотижня – тим більше шансів на новорічні дива і виграш!

Вигравати в акції «5 000 грн на святковий стіл» просто:

1. Розраховуйтесь будь-якою карткою ПУМБ за свої покупки в будь-яких магазинах на суму від 200 грн. за одну операцію і зберігайте чек POS-терміналу.

2. Цього ж тижня реєструйте кожну таку оплату на сайті ПУМБ www.pumb.ua/NY . У формі необхідно буде вказати дані з чека POS-терміналу (унікальний 12-значний код на чеку і дату покупки), а також електронну пошту, телефон, суму покупки, перші шість і останні чотири цифри номера картки.

3. Щосереди проходить розіграш серед всіх оплат, які були здійснені і зареєстровані минулого тижня (з понеділка по неділю включно).

Розіграші проводяться за допомогою випадкового вибору на random.org. Із переможцем зв'язується агентство-виконавець акції. Крім цього, прізвища переможців тижня публікують на сторінці акції на сайті ПУМБ. Детальні правила акції - на сайті ПУМБ.(www.pumb.ua/NY)

Для клієнтів ПУМБ новорічні подарунки починаються вже сьогодні!
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок