Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель гривневих депозитів фізичних осіб ПУМБ виріс на 5% у жовтні 2015 р.
19 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У жовтні 2015 р. портфель депозитів фізичних осіб у національній валюті ПУМБ збільшився майже на +5% до 3,5 млрд грн, в порівнянні з вереснем 2015 р. При цьому в цілому по банківській системі, без урахування неплатоспроможних банків, згідно з даними НБУ за жовтень 2015 р. аналогічний показник склав +3,3%.

Приріст гривневих депозитів фізичних осіб у гривні ПУМБ спостерігав і у вересні 2015 р., коли даний показник банку збільшився на +4,6% в порівнянні з середньоринковим зростанням на рівні +2%.

У вересні-жовтні 2015 р. відсоток переоформлення гривневих депозитів у ПУМБ складає 90%, що є максимальним показником з початку поточної кризи в Україні.

Структура терміновості залучених банком гривневих депозитів у вересні-жовтні 2015 р. змінилася – збільшується частка середньо- і довгострокових вкладів (6-12 міс.). У зазначені місяці частка таких депозитів перевищує 35%. Для порівняння, влітку поточного року частка депозитів з такою терміновістю становила близько 25%.

«Динаміка депозитного портфеля ПУМБ в жовтні 2015 р. перевищує середній показник ринку. Банк забезпечує свій результат стабільною роботою, підтверджуючи довіру вкладників, виплачуючи компенсації ФГВФО для клієнтів неплатоспроможних банків, та маркетинговими зусиллями в цей період.

Зокрема, в жовтні 2015 р. ПУМБ запустив 10-тижневу акцію для клієнтів по депозитах «Зарплата від ПУМБ». 10 переможців будуть отримувати 10 тисяч гривень щомісяця протягом року. У розіграшах грошового призу, «зарплати від ПУМБ», беруть участь вкладники, які до кінця року розміщують в ПУМБ строковий депозит на суму від 10 тис. грн на строк від 3 місяців. Переможців банк оголошує по середах до кінця року в ранковому шоу на ТРК «Україна», щоб забезпечити максимальну прозорість.

В цілому по ринку позитивна динаміка гривневого портфеля підтримується поступовою стабілізацією економічної ситуації в країні – покращенням основних макроекономічних показників. стабільністю курсів валют», - зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок