Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ презентував довідник з експорту для аграріїв
03 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з агропорталом Latifundist.com і аналітичним агентством TOP Lead випустив довідник АгроЕкпортер, який містить результати дослідження світового ринку аграрної сировини.

«Метою нашого дослідження було показати аграріям поточну ситуацію на світовому аграрному ринку, знайти ніші та можливості для наших вітчизняних аграріїв збільшити свою частку в світовому товарообігу. Ми взялися за цей проект, оскільки ми бачимо потребу наших клієнтів в тому, щоб банк був більш ніж фінансовою машиною. Банк повинен говорити на одній мові з клієнтом і бути його фінансовим радником. Ми зацікавлені в тому, щоб кожен наш клієнт процвітав, тому ми підтримали проект АгроЕкпортер і будемо підтримувати інші проекти, які даватимуть нашим клієнтам корисну інформацію для прийняття бізнес-рішень», - повідомив Олексій Волчков, заступник голови правління ПУМБ.

Зручний і багатофункціональний довідник «Агроекспортер» був презентований 28 жовтня 2015 р. на виставці ІнтерАгро. У довіднику представлена цікава статистика щодо виробництва, споживання, а також міжнародної торгівлі сільськогосподарськими продуктами. Дані показані в форматі інфографіків, робота з якими максимально комфортна для користувачів. Укладачі зробили подачу інформації зрозумілою, простою і цікавою.

Довідник АгроЕкпортер вже є у вільному доступі на агропорталі Latifundist.com http://latifundist.com/agroexporter

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок