Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ завершив виплати вкладникам неплатоспроможного банку «Фінансова ініціатива» у розмірі 223 млн грн.
22 жовтня 2015

ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) завершив виплати гарантованих сум відшкодувань вкладникам неплатоспроможного ПАТ «Фінансова ініціатива». ПУМБ виплатив близько 223 млн грн відшкодування. Виплати вкладникам банку "Фінансова ініціатива" проводилися відповідно до рішення ФГВФО в період з 25.09.2015 по 18.10.2015 р.

Нагадуємо, що в 2015 році ПУМБ був обраний банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для здійснення виплат гарантованих сум відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків. ПУМБ проводив виплати клієнтам неплатоспроможних CityCommerce Bank, «Імексбанк», «НАДРА», «Київська Русь». В цілому, більш ніж 40 тисяч вкладників неплатоспроможних банків з початку 2015 р. отримали в ПУМБ відшкодування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на суму близько 880 млн грн.

Новини банку

arrow