Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ завершив виплати вкладникам неплатоспроможного банку «Фінансова ініціатива» у розмірі 223 млн грн.
22 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) завершив виплати гарантованих сум відшкодувань вкладникам неплатоспроможного ПАТ «Фінансова ініціатива». ПУМБ виплатив близько 223 млн грн відшкодування. Виплати вкладникам банку "Фінансова ініціатива" проводилися відповідно до рішення ФГВФО в період з 25.09.2015 по 18.10.2015 р.

Нагадуємо, що в 2015 році ПУМБ був обраний банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для здійснення виплат гарантованих сум відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків. ПУМБ проводив виплати клієнтам неплатоспроможних CityCommerce Bank, «Імексбанк», «НАДРА», «Київська Русь». В цілому, більш ніж 40 тисяч вкладників неплатоспроможних банків з початку 2015 р. отримали в ПУМБ відшкодування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на суму близько 880 млн грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок