Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зміни у складі Спостережної ради ПАТ «ПУМБ»
05 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

5 жовтня 2015 року рішенням Позачергових Зборів акціонерів ПАТ «ПУМБ» змінено склад Спостережної ради банку. Головою Спостережної ради ПАТ «ПУМБ» замість Іллі Архіпова був призначений Олег Попов, генеральний директор АТ «СКМ». Ілля Архіпов, керуючий директор SCM Advisors (UK) Limited вийшов зі Спостережної ради ПАТ «ПУМБ», але при цьому продовжить консультувати Спостережну раду банку з питань стратегії та корпоративного управління.

ПУМБ дякує пану Архіпову за багаторічний внесок у розвиток банку і за підтримку в формуванні в ПУМБ однієї з найкращих управлінських команд на українському банківському ринку.


Біографічна довідка

Олег Попов, генеральний директор АТ «СКМ»

Олег Попов обіймає посаду генерального директора АТ «СКМ» із січня 2006 року. З 2001 до 2006 року обіймав посаду виконавчого директора компанії. У 2000 році був запрошений до СКМ як заступник генерального директора. З 1991 до 2000 року працював у різних державних установах. Обіймає посаду Голови Наглядової ради компанії ДТЕК і Голови Наглядової ради футбольного клубу «Шахтар». До його обов'язків входить затвердження ключових фінансових, інвестиційних і кадрових рішень, як безпосередньо в СКМ, так і в активах Групи, а також оцінювання роботи керівників цих активів.

Освіта: У 1996 році закінчив Донецький державний університет, а раніше у 1991 році – Донецький політехнічний інститут

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок