Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вперше вивіски ПУМБ з'явилися на Закарпатті
30 вересня 2015

Вперше вивіски Першого Українського Міжнародного банку (ПУМБ) з'явилися в Закарпатській області. Тепер банк представлений в Ужгороді та Мукачеві. Раніше зазначені відділення працювали в рамках мережі «Ренесанс Кредит». Зараз відбувається фінальний етап операційного об'єднання банків ПУМБ і «Ренесанс Кредит»: протягом вересня Перший Український змінює вивіски на 38 відділеннях приєднаного банку.

«Об'єднання мережі забезпечило ПУМБ представленість у всіх областях України та розширення географії присутності до міст із населенням від 50 тис. жителів. Таким чином, ми посилюємо позиції в масовому сегменті клієнтів фізичних осіб, у малому та мікробізнесі», – прокоментував Сергій Черненко, голова правління ПАТ«ПУМБ».

Також вперше ПУМБ з'являється у 14 містах України – у Нікополі, Олександрії, Прилуках, Червонограді, Умані, Кам'янці-Подільському і т.д. Більше відділень стало в обласних центрах, наприклад, у Харкові та Одесі, Вінниці та Дніпропетровську, Києві та Львові.

Загалом всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ нараховує 158 працюючих відділень. За даними НБУ, ПУМБ – в ТОП-3 банків, які відкрили найбільшу кількість відділень за січень-липень 2015 р. Банк одним із небагатьох на фінансовому ринку зараз продовжує розвивати свою мережу.

Нагадаємо, що юридичне злиття ПУМБ та «Ренесанс Кредит» відбулося в березні 2015 р., коли ПУМБ став правонаступником всіх прав і зобов'язань АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ».

Новини банку

arrow