Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ замінив вивіски «Ренесанс Кредит» в Одеській, Сумській, Полтавській, Харківській областях
18 вересня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У вересні ПУМБ змінює вивіски на 38 відділеннях банку «Ренесанс Кредит». Зокрема, вже завершено заміну вивісок на 25 відділеннях в Одеській, Харківській, Полтавській, Сумській областях та в ряді міст в інших областях. Серед міст, де вперше з'явилися вивіски з червоним логотипом ПУМБ, - Котовськ, Прилуки, Білгород-Дністровський, Лозова і т.д.

Заміна вивісок відбувається в рамках фінального етапу операційного об'єднання банків. Об'єднання мережі забезпечує банку присутність у всіх областях України та розширює географію присутності до міст з населенням від 50 000 жителів.

У нових відділеннях об'єднаної мережі Перший Український приводить до єдиних стандартів візуальну ідентифікацію бренду, включаючи вивіски, елементи інтер'єру, зовнішній вигляд співробітників, розміщення рекламних матеріалів. Крім того в колишніх відділеннях «Ренесанс Кредит» з'являться зони інтернет-банкінгу «ПУМБ online» для дистанційного керування рахунком, а також банкомати.

Нагадаємо, що юридичне злиття відбулося в березні 2015 року, коли ПУМБ став правонаступником всіх прав і зобов'язань АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ». Загальна кількість працюючих відділень об'єднаної мережі ПУМБ зараз налічує 158. За даними НБУ, ПУМБ - у ТОП-3 банків, які відкрили найбільшу кількість відділень за січень-липень 2015 р. Банк один із небагатьох на фінансовому ринку, хто зараз продовжує розвивати свою мережу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок