Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У ПУМБ стартувала акція «Отримуйте 100 грн гарантовано за розрахунки кредитною карткою» для держателів усіх кредиток ПУМБ
14 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 14 серпня по 13 вересня 2015 року робіть які завгодно операції будь-якою кредитною карткою ПУМБ в рамках кредитного ліміту на загальну суму 200 грн або вище та гарантовано отримайте 100 грн на свій картковий рахунок.

Взяти участь в акції та отримати 100 грн за розрахунки кредитною карткою Першого Українського просто:

1. У період акції розраховуйтесь будь-якою кредитною карткою ПУМБ, у тому числі кредитками ВСЕМОЖУ та «Ренесанс Кредит», у торгово-сервісних мережах, в інтернеті або знімайте готівку. Загальна сума транзакцій за період акції повинна скласти 200 грн і вище. Усі операції повинні бути виконані в межах кредитного ліміту картки.

2. Зареєструйтесь як учасник акції на сайті ПУМБ на сторінці акції www.pumb.ua/100. Для реєстрації потрібно заповнити всі поля спеціальної форми - вказати свою електронну адресу, номер мобільного телефону, який зазначений в договорі, а також перші 6 цифр і останні 4 цифри кредитної картки. За цими даними банк ідентифікує клієнта та перевірить, чи дотримані вимоги щодо загальної суми транзакцій по карті для участі в акції.

3. Після завершення акції гарантовано отримайте 100 грн на свій картковий рахунок.

Підсумки акції будуть підведені 25.09. 2015 року. А 100 грн на рахунок кожного учасника-клієнта ПУМБ, який виконав умови акції та належним чином зареєструвався, будуть зараховані протягом 10 робочих днів після підбиття підсумків.

Отримуйте більше з кредитними картами ПУМБ!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок