Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Рівно 5 хвилин, аби скористатися грошима з депозиту «Вільний» через мобільний банкінг, - перевірили у проекті «Банк у твоїй кишені»
24 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Триває проект «Банк у твоїй кишені»: інтернет-банкінг ПУМБ online тестують на жіночому порталі tochka.net і чоловічому інтернет-журналі mport.ua. Журналісти Микола та Аліна відмовилися від походів у банк і перевели більшість своїх фінансових операцій в онлайн-режим.

Цього тижня депозит і мобільний банкінг врятували Миколу від розлучення. Герой купував подарунок до річниці весілля, і щоб витримати несподівано великий бюджет подарунку, прямісінько з магазину парфумерії змушений був зняти частину коштів зі свого депозиту «Вільний» у ПУМБ. Гроші прийшли на його рахунок моментально, а загалом на цю операцію в мобільному банкінгу Микола витратив лише 5 хвилин. А що цього тижня робила Аліна? Заходьте на проект!

«Банк у твоїй кишені» доступний на http://mport.ua/pumb_online та на http://tochka.net/pumb_online/.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок