Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про виклад у новій редакції Публічних Правил відкриття й обслуговування поточних рахунків юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців ПАО «ПУМБ»
29 червня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, з 31.07.2015 р. набуває чинності нова редакція Публічних Правил ПАО «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування поточних рахунків юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців (далі - Договір).

Правила затверджені 19.06.2015 р., опубліковані на сайті Банка 30.06.2015 р., вступають в дію 31.07.2015 р. у наступному порядку:

  • для Клієнтів, які вперше укладають Договір із використанням Правил;
  • для Клієнтів, які уклали Договір із використанням Правил раніше, до 31.07.2015 р.

Внесено наступні зміни (доповнений перелік послуг):

  1. Змінені тарифи пакетного обслуговування поточних рахунків юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців.
  2. Оптимізована процедура укладення Договору в рамках пакетного обслуговування (скорочено кількість комісій до сплати та документів до підписання при укладанні Договору).
  3. Підключення та використання послуги «GSM Banking» включено у вартість Всіх пакетних пропозицій.
  4. Скорочено термін дії тарифного пакету «Старт» з 2-х місяців до 1-го місяця.
  5. У тарифний пакет «Торгівля» включені пільгові умови на послугу торгового еквайрингу (з використанням POS-терміналу), а також інтернет-еквайрингу * (оплата рахунків підприємств торгівлі та сфери послуг платіжними картами в мережі Інтернет, без використання POS-терміналу).
    * здійснення операцій із використанням банківських платіжних карток міжнародних платіжних систем Visa International, MasterCard International (у т.ч. Maestro) можливе після укладення окремого Договору на інтернет-еквайринг, в порядку та на умовах, передбачених Договором.
  6. Актуалізовані типові заяви на відкриття рахунку (-ів) та підключення послуг/сервісів для юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
  7. Актуалізовані документи для відкриття рахунків і підключення послуг/сервісів в пакетному обслуговуванні (Договору).

Дія Правил, в цілому, поширюється на підключення та обслуговування таких послуг:

  • відкриття та обслуговування поточних рахунків у національній та іноземній валюті;
  • відкриття та обслуговування рахунків із спеціальним режимом використання, що відкриваються у випадках, які передбачені законами України та актами Кабінету Міністрів України;
  • відкриття та обслуговування поточних рахунків у національній та іноземній валюті, операції за якими можуть здійснювати з використанням електронних платіжних засобів (корпоративні карткові рахунки та відповідні банківські платіжні картки);
  • система дистанційного управління банківськими рахунками «Internet-banking» («ПУМБ Онлайн Корпоративний»);
  • послуга інформування про стан рахунку на мобільні телефони стандарту GSM («GSM-banking»).

Ознайомитися з тарифами та новою редакцією Публічних Правил відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців ПАТ «ПУМБ» можна за посиланням.

У разі незгоди з новою редакцією Публічних Правил відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців ПАТ «ПУМБ» Ви маєте право, до набрання чинності змін, розірвати Договір.

При наявності додаткових питань звертайтеся до відділень ПАТ «ПУМБ» або до Центру обслуговування клієнтів Малого та Середнього бізнесу, за телефонами:

  • 0800501275 (безкоштовно для дзвінків з міських і мобільних телефонів у межах України);
  • +38 044 290 93 29 (прямий номер у м. Київ для міжнародних дзвінків);
  • 490 (для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів).
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок