Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Фінансова стійкість та надійність ПУМБ підтверджена агентством «Кредит Рейтинг»
29 квітня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності депозитів у Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) на рівні «5» (найвища надійність).

Така оцінка означає, що банк є надійним, мінімально чутливим до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів. Оновлення рейтингу відбулося 28 квітня 2015 року.

«Ключовим фактором, на думку рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг», при підтвердженні рейтингу депозитів є висока платіжна дисципліна банку, обумовлена достатнім обсягом високоліквідних активів. Одночасно високі показники ефективності діяльності дозволяють формувати резерви під активні операції в необхідному обсязі. Багато в чому це обумовлено наявністю розгалуженої регіональної мережі і диверсифікацією банківського бізнесу, що сприяє утриманню банком конкурентних позицій», — прокоментувала результат рейтингу Галина Віннік, начальник відділу рейтингів банківських установ агентства «Кредит-Рейтинг».

«У поточній ситуації в країні ключовими показниками стійкості та надійності є здатність банку отримувати  операційний прибуток, консервативно оцінювати свої ризики і підтримувати високу частку ліквідних активів. За підсумками 1 кварталу 2015 ПУМБ заробив 1,2 мільярди грн прибутку до резервів і податків. Це більш ніж у 2 рази перевищило результат за аналогічний період минулого року. Але враховуючи стрімку девальвацію національної валюти і триваюче погіршення макроекономічних показників наші відрахування до резервів склали 1,6 мільярди грн», — зазначив Ігор Кожевін, заступник голови правління, фінансовий директор ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок