Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ приєднався до проекту «100 000 книжок для сільських бібліотек»
06 квітня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ приєднався до всеукраїнського проекту «100 000 книжок для сільських бібліотек», який організовує Фундація Дарини Жолдак. На волонтерських засадах співробітники банку зі своїми дітьми збиратимуть книги для школярів із сільських бібліотек. У проекті бере участь команда ПУМБ із Києва та Дніпропетровська, Харкова та Одеси, із Запоріжжя та зі Львова.

«ПУМБ представлений у більш ніж 50 містах по всій Україні. Банк працює не лише в «мільйонниках»,  але й у невеликих населених пунктах. Тут трудиться персонал ПУМБ, тут живуть наші клієнти. Про культурні потреби у віддалених містах ми знаємо не з чуток. У селах ситуація ще критичніша. Звичайно, наша команда на волонтерських засадах об’єднує зусилля з іншими учасниками проекту, аби яскравих, сучасних дитячих книг у сільських бібліотеках ставало більше», - прокоментувала Лілія Зубарева, директор департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ.

Банк бере участь у проекті як частина Групи СКМ разом із ДТЕК, «Укртелеком», Vega, мережею фрешмаркетів «Брусничка». Збір книг триватиме до 17 квітня, після цього усі книги буде передано головному перевізнику проекту, «Новій пошті», для доставки у сільські шкільні бібліотеки. Головним медіа-партнером акції виступає телеканал «Україна». 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок