Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – один з найбільш інформаційно прозорих банків країни
11 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

«Українське кредитно-рейтингове агентство» (UCRA) провело чергове щорічне дослідження інформаційної прозорості банків, в якому аналізувались якість розкриття в 2014 році інформації на сайтах фінансових установ. Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зайняв другу ступень рейтингу  з результатом 74,13% розкриття

«ПУМБ завжди був одним з лідерів за інформаційною прозорістю серед українських банків. Завдяки нашій відкритості, клієнти та партнери нам довіряють, що особливо актуально в поточній непростій економічній ситуації. Ми раді, що за минулий рік багато українських банків підвищили свої стандарти розкриття інформації, оскільки це працює на наш спільний результат – підвищення довіри до банківської системи України», – зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

В рамках дослідження Українське кредитно-рейтингове агентство проаналізувало інформацію на сайтах найбільших банків України за обсягами активів – банки I та II групи за класифікацією НБУ. При цьому з рейтингу були виключені банки, в які були введені тимчасові адміністрації. Середній рівень розкриття інформації банків, що були проаналізованів 2014 році склав 57,19%. Результати дослідження не відображають фінансову надійність банку, а говорять про готовність банків розкривати інформацію користувачам.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок