Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Висока прибутковість на більший термін за депозитом «Спокійний» від ПУМБ
10 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує єдину прибутковість 24% річних у гривні на різні терміни розміщення, починаючи від 3 і до 12 місяців, за депозитом «Спокійний». Така єдина відсоткова ставка на вказаних термінах за даним депозитом в ПУМБ діє для кожного клієнта, незалежно від суми вкладу і частоти виплати відсотків.

«Наприкінці 2014 р. до ПУМБ за депозитом «Спокійний» із вкладами на три місяці прийшло багато нових клієнтів. Саме такий невеликий термін ми пропонували, щоб клієнти оцінили привабливість пропозиції. 85% цих клієнтів продовжили свої депозити в ПУМБ. Це дуже хороший показник. Клієнти оцінили надійність банку. Ми бачимо, що вкладники залишають гроші в банку на довші періоди. Тому зараз ПУМБ пропонує таку ж високу прибутковість на рівні 24% річних у гривні і на більш тривалий термін розміщення − від 3 до 12 місяців» − зазначає Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.

Мінімальна сума вкладу у гривні за депозитом «Спокійний» становить 500 гривень. Отримувати відсотки за депозитом можна як наприкінці терміну, так і щомісяця за бажанням клієнта. Незалежно від форми нарахування доходу, банк гарантовано виплачує відсотки у повному обсязі. Клієнт може керувати своїм вкладом цілодобово 7 днів на тиждень, не відвідуючи відділення банку, в інтернет-банкінгу «ПУМБ online», доступ до якого надається автоматично при оформленні депозиту.

Оформивши депозит у ПУМБ, клієнт отримує гарантований дохід і збереження своїх коштів у банку, який входить до топ-10 найбільших банків України і вже понад 20 років неухильно виконує свої зобов'язання перед клієнтами навіть у найскладніші для економіки часи. Перший Український успішно пройшов стрес-тестування НБУ, опубліковані восени 2014 року, і входить в ТОП-10 Рейтингу життєздатних банків видання Forbes. Депозитний портфель ПУМБ за 2014 виріс майже на 900 млн гривень в еквіваленті.

Як повідомлялося раніше, незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність). Оновлення рейтингу відбулося 26 лютого 2015 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок