Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – один з лідерів конкурсу BEST CIO-2014, організованого порталом «Компьютерное обозрение»
26 січня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) взяв участь у конкурсі BEST CIO, який щорічно проводить портал «Компьютерное обозрение». За підсумками конкурсу  Дмитро Охота, начальник департаменту інформаційних технологій ПУМБ став лідером номінації «Перемагаючи обставини», а також отримав спеціальну нагороду Best CIO-2014 в категорії «Крупні банки», на церемонії нагородження, яка відбулася 22 січня 2015 р.

За підсумками конкурсу було визначено переможців - IT-директора в 11 номінаціях, які за минулий рік домоглися найбільшого успіху за своїми напрямками.  Враховуючи безпрецедентні виклики, з якими зіткнувся український бізнес, організатори конкурсу за підтримки партнера конкурсу компанії Укртелеком затвердили номінацію «Перемагаючи обставини».

Із загостренням ситуації на сході ПУМБ провів масштабну роботу з транспортування обладнання центру обробки даних з Донецька і його запуску в безпечному місці. Для найбільшого банку обробка даних є критично важливою для безперебійного функціонування та обслуговування клієнтів. У ході переносу дата-центру сервіси банку були недоступні для клієнтів вночі протягом 45 хв., що практично не позначилося на обслуговуванні.  Усього за кілька днів був повністю створений новий дата-центр на новому майданчику з мінімальною за часом зупинкою сервісів банку, що забезпечило стабільне обслуговування клієнтів по всій Україні.

«У рамках діючої в ПУМБ системи забезпечення безперервної діяльності ми здійснили перенесення дата-центру з Донецька до Києва. Перед нами стояло дуже відповідальне завдання - відновити роботу дата-центру в нових умовах за кілька днів. І департамент інформаційних технологій успішно впорався з нею. У найближчих планах банку створення ще одного дата-центру. Це означає, що наші клієнти будуть отримувати стабільно високу якість обслуговування незалежно від обставин», - відзначає Дмитро Охота, начальник департаменту інформаційних технологій ПУМБ, переможець номінації «Перемагаючи обставини» BEST CIO -2014.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок