Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміну умов Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб
29 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, з 29.01.2015 року набирає чинності нова редакція Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (далі – Договір).

Внесено наступні зміни:

  • доповнені визначення таким термінами як «Вклад», «Договірне списання» і «Послуга регулярного переказу» (Частина 1 Розділу І), а також внесено відповідні зміни по тексту Договору у зв'язку з його доповненням даними термінами;
  • до переліку послуг, які надаються в рамках Договору, шляхом доповнення послуги з відкриття та обслуговування депозитного рахунку на умовах Вкладу «Скарбничка +» і Вкладу «Скарбничка» (п. 3.6.1. Розділу І);
  • до умов з ініціювання випуску платіжних карток при оформленні власником рахунку довіреності на розпорядження рахунком та одержання платіжних карток (п. 2.7. Розділу ІІ);
  • до умов відкриття та обслуговування депозитного рахунку, надання Послуги регулярного переказу, умови Вкладу «Скарбничка +» і Вкладу «Скарбничка» шляхом викладення в новій редакції та зміни назви (Частина 7 Розділу ІІ, Додаток №1).

Також, у зв'язку з набранням чинності нової редакції «Положення про порядок емісії електронних платіжних засобів і здійснення операцій з їх використанням», затвердженого постановою Правління Національного банку України від 05.11.2014г. №705, Договір доповнено наступними умовами:

  • умовою по здійсненню Банком повідомлення клієнта про закінчення строку дії платіжної картки не пізніше, ніж за 10 (десять) календарних днів до закінчення строку її дії будь-яким доступним для Банку способом та про те, що клієнт має право закрити рахунок у випадку відсутності інших діючих платіжних карт до цього рахунку або продовжувати користуватися послугами Банку та перевипустити платіжну картку зі сплатою винагороди відповідно до діючих Тарифів (п. 2.6. Розділу ІІ);
  • доповнено випадки, при яких торговець має право відмовитися від проведення розрахунків з використанням платіжної картки (п. 3.7. Розділу ІІ);
  • змінено строк розгляду претензії при опротестуванні операцій (п. 3.14. Розділу ІІ);
  • доповнено право Банку в разі надходження від банку-ініціатора повідомлення про неналежний переказ коштів зупиняти зарахування коштів на картковий рахунок клієнта на час встановлення правомірності переказу (п. 3.15. Розділу ІІ).

Ознайомитися з новою редакцією Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб можна за посиланням.

У разі незгоди із запропонованими змінами в Публічній пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб, Ви маєте право до набрання чинності змін розірвати Договір без сплати додаткової комісії за його розірвання.

При наявності додаткових запитань звертайтеся до відділень ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний  за посиланням) або у Центр обслуговування клієнтів за телефонами: 0 800 500 490 (безкоштовно для дзвінків з міських і мобільних телефонів в межах України), +38 044 290 93 29 (прямий номер в м. Києві для міжнародних дзвінків) або 490 (для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок