Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ змушений обмежити операційну діяльність у Криму
11 квітня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 17 квітня 2014 року в АР Крим Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) не може гарантувати безперебійну та повноцінну роботу банку, тому Правління ухвалило рішення про програму обмеження операційної діяльності в Криму.

Банк змушений ухвалити таке рішення у зв'язку з наявністю вимог Центрального банку Російської Федерації на території АР Крим стосовно ПАТ «ПУМБ», виконання яких суперечить чинному законодавству України.

До 17 квітня 2014 всі відділення і банкомати банку працюють у звичайному режимі. Після цієї дати ПУМБ не може гарантувати доступність своїх відділень і банкоматів із незалежних від банку причин.

Сергій Павлович Черненко, Голова Правління ПУМБ: «Ми відповідально ставимося до нашого бізнесу, клієнтів і співробітників. Однак правова колізія унеможливлює нормальне функціонування банку в Криму. Крім того, під загрозу поставлено основу нашого бізнесу – банківську таємницю. Перший Український гарантує дотримання зобов'язань перед клієнтами »

Перший Український офіційно повідомляє своїх клієнтів – юридичних та фізичних осіб – про ухвалене рішення, рекомендуючи звернутися до 17 квітня в будь-яке із кримських відділень для закриття рахунків і повернення депозитів.

Якщо до 17 квітня 2014 клієнт не звернувся в банк з приводу припинення обслуговування, він зможе продовжити співпрацю з Першим Українським на тих же умовах у будь-якому з відділень банку на материковій Україні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок