Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ готовий фінансувати малий і середній бізнес під 15% річних
24 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує підприємствам сегменту малого та середнього бізнесу із стійкою динамікою розвитку та фінансовим станом унікальне за вартістю та умовами комплексне кредитування. З 18 вересня по 31 грудня 2013 року діє акційна пропозиція від ПУМБ з кредитування нових клієнтів банку.

ПУМБ пропонує кредит на поповнення обігового капіталу на строк до 3 років, в рамках якого на пільговий період протягом перших 6 місяців фінансування буде здійснюватися за ставкою, істотно нижче ринкових пропозицій − від 15% річних. По закінченню пільгового 6-ти місячного періоду ставка встановлюється в прив'язці до публічного офіційного ринкового індикатору вартості ресурсу − індексу UIRD (українському індексу ставок за депозитами фізичних осіб за даними агентства "Thomson Reuters"), який відображає середню вартість ресурсної бази 20-ти провідних банків України та є економічно обґрунтованим.

«Це унікальна пропозиція на ринку фінансових послуг, враховуючи, що середні процентні ставки на ринку кредитування МСБ коливаються в межах від 18% до 23% річних. ПУМБ готовий фінансувати зростаючий і фінансово стійкий бізнес за такою ціною, адже успішний бізнес − це низькі ризики для банку. Банк також готовий розглядати умови рефінансування заборгованості в інших банках та перехід на комплексне обслуговування. Ми пропонуємо ці умови саме зараз, оскільки до кінця року ділова активність компаній традиційно зростає, як і попит на фінансування», − коментує Олена Рудик, керівник департаменту по роботі з малим та середнім бізнесом ПУМБ.

За підсумками, 1 півріччя 2013 року корпоративний кредитний портфель ПУМБ склав 14,0 млрд. грн., завдяки чому банк входить в десятку найбільших кредиторів реального бізнесу. При цьому близько 25% портфелю припадає на кредити для підприємств малого та середнього бізнесу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок