Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ нагороджує мандрівників у фотоконкурсі на Facebook
04 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підбив перші підсумки акції для українських мандрівників у соціальній мережі Facebook – «Друзі ПУМБ подорожують світом!».

Користувачі, які розмістили в спеціальному додатку свої фото та відзначили на карті місце, де вони були зроблені, стають учасниками розіграшу «золотих» карткових пакетів ПУМБ «Комфортний» із сумою 3000 гривень. Перших переможців акції було визначено 29 серпня, а сама акція триватиме до 29 вересня 2013 року.

Крім того, у рамках акції на сторінці ПУМБ у Facebook створюється рейтинг кращих українських мандрівників, а найцікавіші фото лідерів рейтингу відзначаються додатково. Користувачами додатку на даний момент стали понад 1000 учасників, які вже завантажили до нього понад 2500 фото.

«Лідерство ПУМБ в соціальних мережах відображає динамічний та інноваційний підхід банку. Ми були в числі перших українських банків, які вийшли в соціальні мережі. Ми залишаємося кращими, розвиваючи цей канал комунікації, освоюючи нові можливості, підвищуючи інтерес і лояльність наших клієнтів до банку. У нас в розробці знаходиться ще кілька цікавих ідей, і до кінця року ми обов'язково потішимо нашу аудиторію яскравими та незабутніми проектами», − зазначила Лілія Зубарєва, керівник департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ.

ПУМБ входить до десятки найбільших фінансових інституцій країни за ключовими фінансовими показниками. Крім того, банк є одним з лідерів за активністю в соціальних мережах серед українських брендів. Наприклад, ПУМБ регулярно входить до Top Socially Devoted Brands всіх Facebook сторінок України за даними аналітичної компанії Socialbakers. Показник впливовості акаунту ПУМБ у соцмережах за даними сервісу Klout є одним з найвищих серед брендів в Україні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок