Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

За підсумками 2012 року кількість приватних клієнтів ПУМБ збільшилася на 13,4%
30 травня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Клієнти ПУМБ є у всіх областях України, крім Закарпаття. В цілому за 2012 рік кількість приватних клієнтів ПУМБ зросла на 13,4%, представників малого та середнього бізнесу – на 10%, а корпоративних клієнтів банку – на 11,6%.

Найбільшу динаміку зростання приватних клієнтів ПУМБ показала Херсонська область (+64%), Крим (+42%) та Івано-Франківська область (+41%). Кількість представників малого та середнього бізнесу найбільше зросла у Тернопільській (+31%), Івано-Франківської (+30%) і Рівненській (+29%) областях. Щодо корпоративних клієнтів, найбільше зростання сталося, знов-таки, у Тернопільській (+300%) та Сумській (+150%) областях.

Дані представлені у форматі інфографіки відповідно до останніх міжнародних трендів веб-дизайну і показують динаміку розвитку бізнесу ПУМБ в 2012 року. Інфографіка виконана у дусі нового стандарту HTML5, однак, на відміну від нього, вона працюватиме на усіх платформах і всіх браузерах. Графіка доступна українською, російською та англійською мовами й показує дані за 2012 рік у трьох клієнтських сегментах: приватні особи, малий та середній бізнес, корпоративні клієнти: http://pumb.ua/ru/about/bank_today/clients/

«За двадцять один рік роботи ПУМБ перетворився у найбільший банк національного масштабу. Ми дуже пишаємося нашим співробітництвом з клієнтами, які є у всіх сегментах і регіонах нашої України. Тому ми візуалізували інформацію за регіональним і сегментним розподілом наших клієнтів для усіх зацікавлених сторін на корпоративному сайті. Ми активно працюємо над поліпшенням якості сервісу та залученням нових клієнтів, і тепер плануємо оновлювати інфографіку про наших клієнтів щорічно», - повідомляє Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок