Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ №1 у рейтингу «50 провідних банків України 2013» газети Коммерсант
29 березня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зайняв перше місце в рейтингу «50 провідних банків України 2013», який був складений редакцією газети «КоммерсантЪ Украина» спільно з аналітичною групою компанії «Фінансовий клуб». Автори рейтингу проаналізували підсумки діяльності та пропозиції для клієнтів всіх 170 банків України. ПУМБ взяв участь у 12 номінаціях рейтингу.

У рейтингу послуг для приватних осіб ПУМБ другий рік поспіль займає 1 місце в номінації «Ощадний вклад». Під ощадними вкладами аналітики рейтингу мали на увазі стандартний (неакційний) депозит в сумі 20 тис. грн. з можливістю вільного зняття і поповнення коштів. У номінації «Класичний депозит», де оцінювалися пропозиції банків для фізосіб з розміщення вкладів на 12 місяців без права поповнення або зняття і з виплатою відсотків в кінці терміну, ПУМБ зайняв 3 місце.

За результатами рейтингу умови кредитування приватних клієнтів в ПУМБ входять в топ-10 кращих пропозицій ринку. Так, у номінації «Автокредити» ПУМБ посів 3 місце завдяки вигідній пропозиції з кредитування строком до 3х років. Крім того, ПУМБ увійшов до топ-10 досліджуваних банків у номінаціях «Кредити готівкою» та «Кредитна картка».

Традиційно ПУМБ входить до трійки лідерів в номінації «Інтернет-банкінг». Автори рейтингу включили банк у список переможців, оскільки клієнти ПУМБ можуть не тільки бачити онлайн баланс рахунку, здійснювати платежі і управляти рахунком, але й використовувати спеціально розроблені банком мобільні додатки для здійснення цих операцій. Крім того, на відміну від більшості банків, у ПУМБ є мобільна версія сайту.

З повною версією рейтингу можна ознайомитися на сайті газети «КоммерсантЪ Украина».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок