Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ ініціює «Народну оцінку» задоволеності сервісами та обслуговуванням банку
27 березня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запрошує усіх своїх клієнтів оцінити задоволеність сервісом та якістю обслуговування банку у швидкий та зручний спосіб на корпоративному сайті www.pumb.ua за допомогою спеціального розділу «Народна оцінка». Наразі кожен клієнт може оцінити якість послуг, професіоналізм співробітників ПУМБ, швидкість обслуговування запитів та інше за 5-ти бальною шкалою, де 1 – абсолютно не задоволений, 2 – скоріше не задоволений, 3 – нейтрально, 4 – скоріше задоволений, 5 – повністю задоволений. Окрім оцінювання, ПУМБ також пропонує клієнтам залишити відгуки-пропозиції щодо подальшого вдосконалення рівня обслуговування клієнтів. Анкета розділу «Народна оцінка» містить 18 запитань для приватних клієнтів та 10 запитань для корпоративних клієнтів.

Кожного кварталу ПУМБ звітуватиме про показники «Народної оцінки» одночасно з результатами дослідження рівня якості сервісу та обслуговування за програмою «Таємний покупець».

«ПУМБ відкритий до побажань і зауважень клієнтів щодо якості обслуговування. «Народна оцінка» − це ще одна можливість для наших клієнтів впливати на якість сервісу та послуг Банку, а також зробити свій внесок у покращення сфери взаємодії з клієнтами. Я переконана, що постійний діалог з клієнтами у такому форматі дозволить нам спільними зусиллями перетворити ПУМБ на банк першого вибору для українців», − коментує Тетяна Черненко, керівник департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ.

Більш детальну інформацію про стандарти та підходи обслуговування клієнтів ПУМБ можна отримати на корпоративному сайті у розділі «Управління якістю та відносинами з клієнтами».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок