Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ збільшив обіг мережі POS-терміналів майже на 70%
18 лютого 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Мережа торгових POS-терміналів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), четверта за розміром в Україні, за підсумками 2012 року зросла на 6,5% до 6543 пристроїв. Обіг мережі збільшився на 67%, до 328 млн. дол. США (196 млн. дол. США в 2011 році), а комісійний дохід банку зріс на 58%.

«Минулого року ключовим завданням ПУМБ було поліпшення якості обслуговування мережі торговельних POS-терміналів та підвищення її ефективності. Наявність власного Процесингового центру дозволяє банку бути гнучким, постійно вдосконалювати послугу торгового еквайрингу та пропонувати її торговельним підприємствам на конкурентних умовах», − зазначив Стефан Гугліері, виконавчий директор ПУМБ.

Сьогодні банк надає послугу торгового еквайрингу численним продуктовим супермаркетам, АЗС, магазинах побутової техніки, аптечним мережам, ресторанам, магазинам одягу і взуття, магазинам косметики, магазинам будівельних матеріалів, безмитним магазинам Duty Free, авіакомпаніям, аеропортам та готелям. Найбільша кількість торгових POS-терміналів ПУМБ встановлена у Донецькій, Київській, Дніпропетровській, Львівській, Луганській Харківській Запорізькій та Одеській областях.

Докладніше про послугу торгового еквайрингу від ПУМБ можна дізнатися за телефоном 0 800 500 490 або в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок