Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель факторингу ПУМБ склав близько 200 млн. грн.
11 лютого 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за підсумками 2012 року забезпечив значний приріст портфелю факторингових послуг. Станом на 1 січня 2013 року обсяг портфелю факторингу ПУМБ складає близько 200 млн. грн. (для порівняння: за підсумками 2011 р. портфель не перевищував позначку 16 млн. грн.).

Факторинг − зручний та гнучкий фінансовий інструмент для компаній, які працюють з покупцями на умовах відстрочки платежів. У разі необхідності поповнення оборотних коштів компанія може звернутися до ПУМБ за послугою факторингового фінансування. Перевагою факторингу є відсутність необхідності надавати банку заставу. Рішення про фінансування приймається банком протягом 7 робочих днів з моменту подачі мінімального пакету документів.

Вимоги до фінансового стану клієнта у ПУМБ досить прості:

• Стабільність і досвід ведення бізнесу (стабільні або зростаючі обсяги продажів протягом 1 року);

• Річний оборот − не менше 4 млн. грн.;

• Наявність діючого контракту на поставку продукції покупцеві, який має стійкий фінансовий стан;

• Мінімальний термін існування контрактних домовленостей щодо поставок товару між дебітором і клієнтом − 3 місяці, регулярність відвантажень на дебітора − не менше 1 разу на 2 місяці;

• Відсутність негативної ділової репутації.

Максимальний розмір авансу, що надається клієнтові, або суми фінансування від відступленого права грошової вимоги, досягає 88%. Максимальний термін відстрочки платежу − 8 місяців. При цьому ПУМБ враховує всі умови відстрочки, які відображені в контрактах поставки між клієнтом та боржником.

«ПУМБ − новачок на ринку факторингових послуг. Однак завдяки глибокому розумінню потреб клієнтів ПУМБ вдалося створити одну з кращих пропозицій з факторингу на ринку. Це забезпечило банку найкращі показники в галузі за темпами приросту факторингового портфелю в 2012 році. У новому році ми плануємо продовжити активно розвивати цей напрямок, підвищуючи поінформованість клієнтів про цей зручний для бізнесу фінансовий інструмент», − зазначає Світлана Чайкіна, начальник управління факторингу ПУМБ.

Докладніше дізнатися про послугу факторингу від ПУМБ можна за телефоном (044) 231-75-80, на сайті або в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок