Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ №1 із розкриття інформації для інвесторів згідно з дослідженням Investor Relations Agency
23 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В рамках проекту «Найбільш електронний банк» Investor Relations Agency провело дослідження корпоративних сайтів банків з точки зору доступності інформації, необхідної для потенційних та діючих інвесторів (власників акцій та/або облігацій).

За результатами цього дослідження корпоративний сайт ПУМБ отримав найвищу оцінку серед 30 досліджуваних банків. Окремо автори дослідження відзначили, що ПУМБ став єдиним серед банків, хто опублікував Положення про розкриття та доступ акціонерів до інформації.

Для оцінки застосовувалася спеціальна шкала аналізу, що складається з 12 основних розділів і включає більше 40 критеріїв:

  1. Наявність окремої сторінки для акціонерів (інвесторів)
  2. Надання мінімально можливої ​​інформації для акціонерів (інвесторів)
  3. Фінансова інформація (звітність за національними стандартами, за МСФЗ, аналіз показників)
  4. Структура власності
  5. Корпоративне управління (склад наглядової ради, менеджменту, кодекс корпоративного управління, положення про розкриття інформації і пр.)
  6. Розкриття регулярної та особливої ​​інформації емітента
  7. Інформація про випуск акцій
  8. Інформація про випуск облігацій
  9. Дані про рейтинг емітента
  10. Часті питання/присутність в соцмережах
  11. Контакти для інвесторів
  12. Відповідність кращій практиці Investor Relations

«Ми вдячні експертам рейтингу за високу оцінку роботи банку щодо розкриття інформації для інвесторів. Результати дослідження дають вимірну оцінку досягнень банку на поточний момент, і вказують на можливості для подальшого розвитку і зміцнення нашої репутації. Відповідність кращій практиці розкриття інформації є однією з ключових цінностей ПУМБ, тому ми продовжимо вдосконалювати корпоративний сайт банку як зручне джерело інформації для інвесторів та інших наших стейкхолдерів» − коментує Сергій Черненко, в.о. голови правління ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок