Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ «відзначився» у Foursquare
20 вересня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Завоювавши багатотисячну аудиторію в соціальних мережах і ставши банком №1 у Facebook серед українських банків (за даними рейтингу компанії «Простобанк консалтинг»), ПУМБ виходить на нові майданчики. Сьогодні ПУМБ є єдиним банком, який офіційно представлений в сучасній геолокаційній соціальній мережі Foursquare. Сьогодні в мережі Foursquare зареєстровано понад 160 точок присутності ПУМБ.

Foursquare – найпопулярніша в світі і одна з найбільш швидкозростаючих геосоціальних мереж. На сьогодні вона зібрала понад 20 мільйонів користувачів і більш як 2,5 мільярди чекінів* в світі. Щодня в мережі реєструються близько 35 тисяч нових відвідувачів. Аудиторія Foursquare в Україні ще дуже мала, налічує близько 30 тисяч чоловік, але за останні два роки вона виросла більш ніж на 200%. Це говорить про те, що мережа постійно зростає, у неї вливається нова аудиторія, що володіє активною соціальною позицією. До недавнього часу тільки в Києві було понад 20 місць, що пропонують спеціальні умови для користувачів Foursquare. Тепер до них приєдналися і відділення ПУМБ.

ПУМБ врахував зростаючу популярність цієї мережі, в тому числі і серед своїх клієнтів, і став першим українським банком, офіційно представленим в Foursquare. Перші офіційні точки присутності банку в цій мережі почали з'являтися навесні 2012 р. А влітку ПУМБ почав запускати нову програму лояльності для клієнтів, зареєстрованих у Foursquare. «Мерів», або найбільш частих відвідувачів відділень, банк заохочує подарунками з елементами корпоративної символіки. Для того, щоб користувачі Foursquare могли легше розпізнати точки присутності банку, на кожному відділенні будуть розміщені спеціальні наклейки.

Foursquare має власні програми для пристроїв з операційними системами Android, iOS, Symbian, webOS, Windows Phone, тому встановити його можна практично на будь-який смартфон чи планшет. Для цього необхідно завантажити додаток Foursquare з сайту www.foursquare.com і почати освоювати «нові території».

Після завантаження програми необхідно зареєструвати свій аккаунт. Це можна зробити через веб-сторінку foursquare.com або за допомогою програми на мобільному пристрої. Можна також прив'язати до Foursquare-профілю свої акаунти в Facebook або Twitter для того, щоб ділитися інформацією про своє місцезнаходження в цих соціальних мережах з друзями. Спільнота ПУМБ в Foursquare знаходиться за адресою foursquare.com/pumbua.

*Чекін (від англ. "Check-in" – відмічатися) – це повідомлення користувача про те, що він у даний момент знаходиться в деякому місці, зареєстрованому в Foursquare або іншій соціальній мережі, яка підтримує геолокацію.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок