Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Процесинговий центр ПУМБ розширює список партнерів
21 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У липні Процесинговий центр Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) завершив проект міграції близько 105 тис. платіжних карт, емітованих банком «Ренесанс Капітал» (ТМ «Ренесанс Кредит»). Також у першому півріччі була здійснена міграція платіжних карт, емітованих банком "Європромбанк". До міграції ці банки користувалися послугами інших процесингових центрів.

У першому півріччі Процесинговий центр ПУМБ здійснив чотири проекти з організації емісії та обслуговування у термінальному обладнанні платіжних карток МПС VISA та MasterCard для банку "Укоопспілка", "Банк 3/4", "Фінростбанк", "РадаБанк". Кількість банків, що обслуговуються в Процесинговий центр ПУМБ, зросла до 39, а кількість платіжних карт, що обслуговуються зросла на 9%, до 2,4 млн. штук.

«Банки обирають Процесинговий центр ПУМБ для організації випуску платіжних карток та обслуговування операцій за ними, оскільки ми пропонуємо їм сучасні технології та повний спектр процесингових послуг, − коментує Юлія Шатрова, начальник Процесингового центру ПУМБ. − ПУМБ забезпечує клієнтам банків-партнерів цілодобову підтримку, високу швидкість, надійність і безпеку операцій, а також широку банкоматну мережу, яка включає понад 4000 пристроїв. Аутсорсинг процесингового обслуговування в ПУМБ дозволяє банкам швидко і якісно налагодити роботу з платіжними картами клієнтів, не здійснюючи значних інвестицій у побудову власної інфраструктури процесингу».

Процесинговий центр ПУМБ постійно вдосконалює і розширює спектр послуг, що надаються в мережі банкоматів «Радіус». Так, у другому півріччі 2012 року клієнтам ПУМБ і банків-партнерів стануть доступними:

  • миттєві платежі за послуги мобільного оператора МТС;
  • миттєві платежі за сервіс "Домашній Інтернет", що надається мобільним оператором Київстар.

До кінця року банкам-клієнтам Процесинговий центр ПУМБ запропонує ряд можливостей, які сприятимуть підвищенню ефективності їх бізнесу:

  • організація взаємодії АБС банків-партнерів з процесинговою системою в режимі онлайн, що дозволить їм реалізувати власні сервіси дистанційного обслуговування клієнтів (інтернет-банкінг);
  • реалізація послуги інтернет-еквайрингу для банків-партнерів (підключення і обслуговування інтернет-торговців, процесування еквайерскіх операцій, здійснюваних в мережі інтернет з використанням платіжних карток);
  • розширення модельного ряду банкоматів, які банки-клієнти можуть підключати до Процесингового центру ПУМБ.

Також одним з ключових запланованих завдань Процесингового центру ПУМБ в цьому році є надання доступу до технології 3-D Secure для держателів платіжних карток банків-партнерів. Завдяки цьому сервісу банки-партнери зможуть забезпечити своїм клієнтам безпеку проведення розрахунків клієнтів в мережі інтернет та будуть серед перших банків, які зможуть надати доступ до такого виду сервісу в Україні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок