Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ переміг у двох номінаціях премії «Ukrainian Banker Awards»
03 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ став переможцем одразу у двох номінаціях премії «Ukrainian Banker Awards» - «Найбільш інноваційний банк» і «Угода року».

ІнвестГазета підвела підсумки премії «Ukrainian Banker Awards», в якій редакція видання визначила кращі українські банки і кращих банкірів країни в 15-ти ключових номінаціях. Дослідження проводилося шляхом голосування на сайтах investgazeta.ua і delo.ua, результати якого були зважені на результати опитування думок підприємців, учасників Українського банківського форуму та експертів інвесткомпаній. Всього було проаналізовано кілька тисяч анкет.

Згідно з висновками дослідження, ПУМБ є переможцем у номінації «Найбільш інноваційний банк», оскільки впродовж року удосконалював і розширював функціонал своїх онлайн-сервісів, закріплюючи у свідомості клієнтів свою технологічність. Так, цього року банк запропонував своїм клієнтам мобільну версію сервісу інтернет-банкінгу ПУМБ online, оптимізовану для роботи на більшості мобільних телефонів. Крім того, на початку року банк запропонував мобільний додаток iPUMB для власників iPhone та iPad, сертифікований Apple і розміщений для безкоштовного скачування в AppStore. Раніше цього року зручність користування сервісом інтернет-банкінгу ПУМБ online було відзначено журналом «Forbes України» (1 місце), а також тижневиком «ІнвестГазета» у рейтингу «Найкращі електронні банки» (2 місце).

«Угодою року» названо об'єднання ПУМБ з Донгорбанком влітку цього року. Видання відзначає, що злиття було найуспішнішою української трансакцією в банківському секторі. Найбільшим позитивним ефектом від консолідації стало збільшення розміру активів і бази фондування, а також поліпшення їх структури. Обсяг чистих активів ПУМБ виріс на 44% - до 3,2 млрд дол США, кредитний портфель збільшився на 42% - до 2,4 млрд дол США, а рахунки клієнтів - 95% (до 2 млрд дол США). В результаті об'єднання ПУМБ поліпшив структуру балансу, значно укрупнився і увійшов до числа десяти найбільших фінансових інститутів України.

«Об'єднання ПУМБ і Донгорбанку було не тільки успішним, але й унікальним. Це найбільше об'єднання банків в історії України й одночасно це було найшвидше злиття, проведене в рекордно короткий термін. Об'єднання створило платформу для подальшого зростання та реалізації стратегічної мети ПУМБ - входження в п'ятірку найбільших банків до 2015 року», - прокоментував Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ.

Більше про рейтинг можна дізнатися на сторінках тижневика «ИнвестГазета» №46 від 05.12.11.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок