Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ достроково погасив синдикований кредит
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Сьогодні Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) здійснив виплату в розмірі 10,2 млн. дол. США в рахунок погашення синдикованого кредиту, залученого в жовтні 2010 року в рамках рефінансування кредитів міжнародних кредиторів банку. Агентом цього синдикованого кредиту виступав HSBC Bank Plc. Основні умови синдикованого кредиту передбачали погашення основної суми, що дорівнює 237 млн. дол. США за амортизаційною схемою до 30 вересня 2012 року.

«ПУМБ має відмінні фінансові показники, стійкий баланс та є одним з найбільш ліквідних банків в банківській системі Україні, − коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Все це дозволяє банку виконувати свої зобов'язання перед кредиторами своєчасно та в повній мірі. Дострокове погашення синдикованого кредиту є ще одним свідоцтвом нашого відповідального відношення щодо ведення бізнесу».

«Маючи успішний досвід 20-річної присутності на міжнародних фінансових ринках, та виправдавши довіру міжнародних кредиторів, ми продовжимо роботу із залучення фінансування як на міжнародних, так й на локальному ринках капіталу», − повідомив Дмитро Юргенс, заступник голови правління з інвестиційного бізнесу ПУМБ.

На даний момент у ПУМБ залишаються зобов'язання перед міжнародними кредиторами у вигляді єврооблігацій на загальну суму 252,5 млн. дол. США, випуск яких відбувся в 2007 році та став одним з найбільших дебютних випусків єврооблігацій серед приватних банків з українським капіталом. Термін погашення єврооблігацій − 31 грудня 2014 року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок