Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ презентує нові привабливі умови автокредитування
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує розвивати програми кредитування клієнтів і пропонує новий продукт Автокредит. Основними перевагами Автокредиту є гнучка конкурентна відсоткова ставка, яка зменшується при збільшенні першого внеску, а також швидкість прийняття рішень.

«Ми зробили Автокредит максимально вигідним для наших клієнтів: пропонуємо гнучку ставку, яка розраховується індивідуально в залежності від розміру внеску, і оптимальний процес прийняття рішень. Крім того, ми не обмежуємо свободу вибору наших клієнтів, допомагаючи як придбати транспортний засіб у будь-дилерської мережі, так і вибрати схему погашення кредиту », - коментує впровадження нового продукту Дмитро Крепак, Заступник Голови Правління ПУМБ.

Кредит не передбачає прихованих комісій і не вимагає додаткової застави та поруки, а також забезпечує нашим клієнтам одними з найнижчих тарифів при оформленні КАСКО. Автокредит надається строком до 60 місяців на суму до 300 000 грн.

Процентна ставка по Автокредиту фіксована, що дозволяє клієнтам планувати особистий бюджет і щомісячні виплати по кредиту. Позичальники самостійно вибирають зручну схему погашення - убуваючими платежами або аннуітет, і можуть у будь-який момент погасити кредит достроково, що не має на увазі додаткової оплати. ПУМБ надає додаткову зручність клієнтам, з можливістю погашення кредиту через Інтернет-банкінг ПУМБ online.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's та Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок