Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запропонує клієнтам 4000 банкоматів, побудувавши один з найбільш масштабних проектів в Україні
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк повідомляє про розширення мережі банкоматів завдяки партнерству з ПАТ «ВТБ Банк».

10 травня 2011 року банкоматна мережа «РАДІУС», що складається з банкоматів ПУМБ і банків-партнерів, які обслуговуються Процесинговим центром ПУМБ, об'єднується з банкоматною мережею ПАТ «ВТБ Банк». Створення об'єднаної банкоматної мережі розширить географію надання послуг через банкомати для власників карток ПУМБ і всіх банків-партнерів за пільговими тарифами.

Таким чином, Об'єднана мережа банкоматів «РАДІУС» та банків-партнерів складає 4000 банкоматів по всій території України і є одним з наймасштабніших проектів в Україні за кількістю банків-учасників (35 банків) і задіяних в ньому термінальних пристроїв. Єдина мережа дозволяє власникам платіжних карт ПУМБ отримати готівку та інші послуги за зниженими комісіям.

На 1 квітня 2011 року об'єднана мережа банкоматів ПУМБ і банків-партнерів (мережа «РАДІУС») і банкоматів ПАТ «УКРСОЦБАНК» об'єднувала 34 банки і налічувала 3 599 банкоматів. Мережа ПАТ «ВТБ Банк» налічує 377 пристроїв, представлених у містах та обласних центрах 14 областей України та в Автономній республіці Крим. Таким чином, клієнти ПУМБ і банків-партнерів ПУМБ отримали можливість обслуговування в 4000 банкоматах мережі «РАДІУС» та банків-партнерів по всій території Україні за пільговими тарифами.

У 2010 році ПУМБ став першим приватним банком в Україні, який успішно завершив аудит відповідності міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS, що є вимогою міжнародних платіжних систем (Visa International та MasterCard Worldwide).

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87 % акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. ПУМБ є одним з найбільш прибуткових банків в Україні за підсумками діяльності у 2010 році (5-е місце серед ТОП-30 банків), показавши одні з кращих показників повернень на капітал і активи на посткризовому ринку (ROE і ROA). Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік. ПУМБ визнаний № 1 у рейтингу банків за інноваційністю в роботі з приватними клієнтами («Компаньйон» - серпень 2010 р.)

18 вересня 2006 року ПУМБ і його банки-партнери вивели на ринок спільний бренд «Радіус». На 1 квітня 2011 року всеукраїнська об'єднана мережа «Радіус» об'єднує 33 банки-партнера та 2 463 банкомати по всій території Україні. На кінець 2010 року ПУМБ і банки-партнери емітували 1 180 958 платіжних карток МПС Visa International та MasterCard Worldwide, встановили 2 280 банкоматів, що на 9 % більше, ніж у 2009 році.

Кількість POS-терміналів, підключених до Процесингового центру ПУМБ в 2010 році, збільшилася на 40 % в порівнянні з 2009 роком. Так, мережа торгових POS-терміналів склала до завершення 2010 року 6022 пристрої, а POS-терміналів з видачі готівки - 1 836 одиниць.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок