Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

2 тижні до кінця акції «Сезони вдалих покупок» від ПУМБ і MasterCard
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ повідомляє про зростання безготівкових платежів власників платіжних карт MasterCard та Maestro.

З початку літа більше 22,5 тис. власників платіжних карт MasterCard та Maestro від ПУМБ прийняли участь в акції Банку і MasterCard «Сезони вдалих покупок», здійснивши платежі на загальну суму 58,7 млн. грн., що в 2 рази перевищує кількість безготівкових розрахунків за цими картками за аналогічний період 2010 року. У порівнянні з трьома місяцями, що передували проведенню акції, активність використання цих карт зросла на 12% *.

«Все більше українців відкривають карткові рахунки, оскільки розраховуватися карткою в торгових мережах зручніше, ніж готівкою, а проведення операції в терміналі для власника карти є безкоштовним, - говорить Валерій Пацуй, Начальник Департаменту розвитку карткового і транзакційного бізнесу ПУМБ. - Крім того, зручно, що карти MasterCard широко використовуються як в Україні, так й за кордоном, і наші клієнти активно користуються такою перевагою».

Нагадуємо, що з 1 червня по 31 серпня 2011 проходить акція ПУМБ і MasterCard «Сезони вдалих покупок». Розраховуючись за покупки картками MasterCard та Maestro від ПУМБ в торгових мережах партнерів акції можна отримати приємні знижки:

5% - у мережах магазинів одягу SELA. Знижка поширюється на будь-яку колекцію одягу та аксесуарів. Знижка за програмою MasterCard додається до знижок розпродажу;

10% - від вартості покупки в подарунок в мережі магазинів Фоксмарт. При покупці на суму від 200 грн держатель картки Maestro або MasterCard отримує можливість вибрати товари з категорії «аксесуари» або додаткове сервісне обслуговування техніки за програмою Master Service.

Крім того, ви можете стати власниками одного з 30 сертифікатів на суму 500 гривень, який можна використовувати в мережі партнерів акції Фоксмарт або SELA на вибір.

Про детальні умови проведення акції можна дізнатися на сайті www.mastercard.com/ua

* дані станом на 15.08.2011 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок