Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ піднявся на 53 позиції в рейтингу The Banker «ТОП-1000 банків світу 2012»
23 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Міжнародне фінансове видання The Banker (Великобританія) опублікувало щорічний рейтинг «ТОП-1000 банків світу 2012», в якому Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зайняв 926 місце, зміцнивши свої позиції в рейтингу у порівнянні з 2011 роком на 53 пункти. ПУМБ входить до списку найбільших банків світу The Banker вже три роки поспіль.

Всього 5 українських банків увійшли до рейтингу The Banker: 3 банки з державним капіталом та 2 два банки з приватним капіталом, одним з яких є ПУМБ.

Нагадаємо, що у 2011 році ПУМБ об'єднався з Донгорбанком, завершивши одне з найбільш масштабних злиттів у банківському секторі України. В результаті органічного росту бізнесу, а також об'єднання з Донгорбанком, ПУМБ увійшов до ТОП-10 найбільших банків країни, розширив регіональну мережу та поліпшив структуру балансу. За підсумками 2011 року ПУМБ одержав 56 млн дол США чистого прибутку. ПУМБ також поліпшив позиції в рейтингу «100 найбільших банків СНД 2012» агентства РІА Рейтинг, піднявшись на 33 позиції, і тепер займає 51 місце.

«ПУМБ планомірно посилює лідируючі позиції на локальному ринку, демонструючи одні з найкращих результатів стійкості, надійності та прибутковості, що постійно відзначають як профільні аналітики, так і ЗМІ, − каже Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Ми раді, що успішна робота банку оцінена міжнародним співтовариством. Банк відзначили не тільки в списку найбільших банків СНД, але й у рейтингу тисячі найбільших банків світу. Визнання досягнень ПУМБ в глобальному масштабі говорить про міцність наших конкурентних позицій та є корисним для підтримки ділових відносин із зарубіжними партнерами».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок