Мобільний додаток
перейти перейти
Народний банкір

Багато українців вважають, що банк – це складно. Переконайтеся у тому, що банк – це просто, зручно та доступно для кожного з проектом «Народний банкір» від ПУМБ!

Ми збираємо для Вас найактуальніші фінансові поради, відповідаємо на поширені запитання. Пояснюємо простими словами те, як ефективно розпоряджатися грошима та орієнтуватися на ринку фінансів. А також наводимо історії клієнтів, які можуть допомогти Вам у прийнятті рішень.

Партнерство на вигідних умовах
27 липня 2021
Отримати на e-mail {title}

Для банків прихильне ставлення клієнтів надзвичайно важливе. І мета не стільки лояльність клієнта до конкретного продукту чи послуги, скільки побудова з клієнтами довготривалих взаємовигідних відносин. Тому банки пропонують програми лояльності.

Кешбек, бонуси, транзакції без комісії, безкоштовний випуск пластикових карт, покупка валюти за більш вигідним курсом, додаткові проценти до відсоткової ставки по депозиту – такі додаткові пропозиції роблять клієнта постійним і надійним партнером банку. Розглянемо детальніше, як саме банки віддячують за вірність клієнтам.

Бонуси від платіжних систем

Як ви знаєте, платіжні системи є постійними партнерами банків і вони пропонують винагороду за співпрацю. Так, за умови реєстрації на сайті Mastercard можна отримувати кешбеки при покупках у магазинах, на заправках, у ресторанах. Також є можливість брати участь  у розіграшах товарів, подорожей та послуг. Можна розраховувати на знижку під час замовлення товарів через Mastercard-бота тощо.

Схожі пропозиції і у платіжної системи Visa: це і знижки на активний відпочинок, вхідні квитки на різні заходи, оренду електровелосипедів, безкоштовні доставки з ресторанів та смачні компліменти від шефа тощо.

Пропозиції постійно змінюються й додаються.

Кешбеки

Банки, платіжні системи та інтернет-магазини готові повертати до 20% від суми покупки, щоб клієнти активніше користувався їхніми послугами.

Розберемось, як це працює. Інтернет-магазини та сервіси платять банкам комісійні відсотки за те, що їхні клієнти купують у них товар чи послугу. Банк, своєю чергою, ділиться частиною цих відсотків із покупцем. У результаті задоволені всі – у магазину зростають продажі, заробляє банк, отримує бонуси клієнт.

Так, ПУМБ пропонує кешбек від 1% до 15% за розрахунки кредитною карткою на АЗС, у аптеках, магазинах одягу та зоомагазинах, за таксі й навіть проведення оплати за комуналку у мобільному додатку. Щоб підключити кешбек, потрібно відкрити у Viber-боті ПУМБ (спочатку підписавшись на офіційний профіль ПУМБ у Viber) розділ «Мої пропозиції»; натиснути «Кешбек»; серед 6 категорій обрати зручну; отримати обраний кешбек протягом місяця.

До речі, у кожного банку є партнерські заклади, в яких діє програма з повернення частини коштів. Знайти їхній перелік можна на сайті банку.

Варто пам’ятати, що заробітки на кешбеку оподатковуються. Від накопиченої суми сплачується 18% ПДФО (податок на доходи фізичних осіб) та 1,5% воєнного збору.

Бонуси від банків

Банки пропонують різні бонусні програми. Це можуть бути бали за активні розрахунки, які можна обміняти згодом на подарунки. Додавання додаткових відсотків за депозитом при його оформленні в мобільному додатку. Отримання бонусу на картку – і собі, і другу, за те, що приведеш його у банк. Нарахування відсотків на залишок на рахунку. Такі бонусні пропозиції потрібно шукати на сайтах банків.

Преміальні картки

Для тих, хто прагне ексклюзивного сервісу, існує преміальне обслуговування. Преміальна картка дає багато переваг. Вам надається персональний банкір 24/7 та пріоритетне обслуговування у всіх відділеннях банку. Відсутність комісії за поповнення рахунку будь-яким способом, перекази на картки будь-якого банку, вигідний валютообмін, знижки при оренді депозитарних сейфів тощо.

Також, якщо ви цінуєте свій час та вважаєте за краще індивідуальний підхід, існує послуга консьєрж-сервіс. Професійна команда стає для клієнта особистим віддаленим помічником як у вирішенні найпростіших завдань, так і наданні допомоги в складних чи критичних ситуаціях. Для вас оперативно можуть придбати квитки, забронювати готель, забезпечити обслуговування у VIP-залах аеропортів тощо.

Так, банк ПУМБ пропонує стати учасником клубу Persona для швидкого втілення ваших ідей.  Для цього необхідно оформити преміальний пакет послуг «Блек Платинум» або «Прем’єр».  Преміальний пакет коштує 500 чи 1000 грн на місяць або 0 гривень  за умови проведення транзакцій щомісяця на суму 10 000 чи 30 000 грн.  Річна вартість преміального пакета 5 000 чи 10 000 грн відповідно.

Соціальні пакети

Проте, якщо ви і не VIP-клієнт, ви завжди отримаєте кваліфіковану консультацію в плануванні заощаджень та накопичень. Фінансовий менеджер проінформує про нові ставки, програми, можливості продуктів та послуг. Також банк через різні канали ділиться новинами та корисною інформацією.Зазвичай для пенсіонерів та студентів, або для отримання соціальних виплат (допомога по безробіттю, декретні виплати тощо) фінустанови випускають соціальні картки.

Так, у банка ПУМБ є спеціальний пакет для соціальних виплат. Для цього оформлюється «всеКАРТА». Випуск і обслуговування такої картки безкоштовні. 

Знімати гроші з картки можна безкоштовно у будь-яких банкоматах по всій Україні. 

У банку створені спеціальні кредитні програми для пенсіонерів. Крім того, банк нараховує 5% річних при дебетовому (позитивному) залишку на рахунку від тисячі гривень. Зручно, що всі перекази з цієї картки на картку будь-якого іншого банку в «ПУМБ Online» безкоштовні. Без переплат через онлайн-банкінг можна сплачувати комунальні платежі та поповнювати мобільний.


Обирайте програми лояльності цінні для вас.

Переглянути весь випуск

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title}

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок