Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розіграє 45 браслетів з Азовсталі серед вкладників депозиту «Сталевий»
13 березня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Аби відзначити незламність клієнтів ПУМБ, банк  розіграє 45 браслетів з Азовсталі серед вкладників депозиту «Сталевий».

В акції приймають участь усі вкладники, які у період акції (з 13.03.2023 по 18.04.2023) відкрили  депозит  «Сталевий» на суму від 10 тис. грн. Депозит «Сталевий» - класичний строковий вклад, із дохідністю до 16% річних у гривні. Клієнтам доступні різні строки розміщення під будь-які потреби – від 1 до 12 місяців з щомісячною виплатою відсотків та можливістю поповнення без обмежень. Депозит «Сталевий» можна відкрити як у мобільному застосунку ПУМБ Online, так і у будь-якому відділенні банку. Детальні умови депозиту доступні за посиланням.

Розіграш подарунків буде проведено до 03.05.2023 р. за допомогою сервісу random.org.

Акція діє з 13 березня по 18 квітня 2023 року по всій території України, що підконтрольна українській владі та не є окупованою, а також за межами України. Умови акції доступні за лінком

Надійність банківських вкладів ПУМБ у лютому 2023 року було в черговий раз підтверджено незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» на рівні «5» (найвища надійність). З результатами 2022 року, 83% клієнтів-фізосіб банку продовжили свої депозити. ПУМБ входить до переліку НБУ системно важливих банків країни та є банком, уповноваженим на зберігання запасів готівки НБУ. Також, банк є фінансовим партнером багатьох благодійних фондів, які сьогодні забезпечують українських воїнів та волонтерів. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок