Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

50 пумбівців здали кров для поранених – 150 захисників отримали шанс на життя
24 листопада 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

23 листопада в ПУМБ відбувся День донора, 50 співробітників здали 22 л крові для поранених. На виїзну донацію в банк приїжджала медична бригада інституту Амосова та громадська організація «Агенти крові», партнер банку в соціальному проєкті «Ми однієї крові». З командою кров здали два члени Правління.

В війну дуже потрібна кров. Масивна кровотеча – найпоширеніша та найчастіша причина загибелі в зонах бойових дій. Зупинити кров та зробити переливання крові – врятувати життя.

В рамках проєкту «Ми однієї крові» www.lifesavingmerch.com.ua вже понад 350 українців стали донорами. Одна донація крові може врятувати життя трьох осіб.
На кошти від замовлення патріотичного мерчу придбано понад 900 кровоспинних засобів тактичної медицини. Здійснено 20 доставок крові. Кожна доставка крові в гарячі точки – можливість зробити переливання тисячі реципієнтів.

Після донації кожен учасник проєкту «Ми однієї крові» отримує 25% знижки на патріотичний мерч. Наразі проходить «Тиждень вдячності» від ПУМБ та COMFY з 21 по 27 листопада для наших благодійників, тож є можливість за замовлення-донати ще й виграти корисний приз: павербанк, конвектор чи зарядну станцію. Подробиці за посиланням.

Здавайте кров. Замовляйте мерч. Рятуйте життя!

#МИОДНІЄЇКРОВІ

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок