Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 27.12.2021
28 грудня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Світові індекси, дещо знизившись на початку тижня на тлі посилення грошово-кредитної політики світовими центробанками, завершили тижневу сесію у піднесеному настрої напередодні тривалих різдвяних вихідних. Індекс S&P’s 500 досяг рекорду 68-й раз у поточному році. Ринок підтримала заява Президента США Джо Байдена, який підтвердив, що запровадження нових обмежень через омікрон не стоїть на порядку денному. Оптимізм інвесторів додатково посилився після повідомлення, що військові медики США розробили вакцину, яка ефективна проти всіх штамів коронавірусу. Дослідження перебуває в стадії завершення першої фази клінічних випробувань, які наразі проходять фінальну оцінку.

Економіка США у ІІІ кварталі збільшилася на 2,3% у перерахунку на річні темпи, свідчать остаточні дані. Прогнозувалося зростання на 2,1%, і аналітики не очікували перегляду показника.

В Україні сповільнюється промислове виробництво. Рекордні залучення від ОВДП.

Огляд фінансових ринків 27.12.2021

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок