Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зимуй разом із кредитними продуктами ПУМБ
29 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Вигідні свята разом із ПУМБ: кешбеки на кредитну карту з пільговим періодом до 62 днів та жодних прихованих платежів.

Підготовка до новорічних свят ще ніколи не була такою приємною та вигідною - у період з 29 листопада по 31 грудня Перший Український Міжнародний Банк пропонує кешбеки до 5% на оплату окремих товарів або послуг кредитною картою всеМОЖУ за умови підключення клієнта до акції у Viber-боті.

Зверніть увагу, що розмір винагороди відрізняється в залежності  від обраної клієнтом категорії групи товарів.

«Під час «чорної п’ятниці», як і під час новорічних свят, за кредитами найчастіше звертаються ті, хто хоче зробити найкращі подарунки для своїх рідних та близьких.  ПУМБ також хоче подарувати своїм клієнтам гарний настрій та зробити шопінг у передноворічні дні простим та вигодним. Впевнений, що кешбек за оплату кредитною карткою стане приємною несподіванкою для наших клієнтів. Для того аби відкрити карту всеМОЖУ із лімітом до 200 тис. грн  необхідно завітати у відділення ПУМБ із паспортом та ІПН», – розповів директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.

Ще одним приємним бонусом покупок із кредитною карткою всеМОЖУ є  пільговий період до 62 днів. Протягом грейс-періоду користувач може погасити свою заборгованість без нарахування відсотків. Детальна інформація про кредитну карту всеМОЖУ доступна за посиланням.

Окрім кешбеків за покупки кредитною картою, власники всеМОЖУ також мають можливість скористатися сервісом «Сплачуй частинами». У період з 29 листопада по 31 грудня 2021 діє спеціальна пропозиція – на всі покупки від 1000 грн. можна оформити сервіс «Сплачуй частинами» на строк 3 місяці без переплат. Щоб оформити сервіс, сплачуйте за товари/послуги кредиткою від ПУМБ в магазинах або у мережі Інтернет на суму від 1000 грн. Після оплати клієнт отримує повідомлення із пропозицією активувати сервіс «Сплачуйте частинами». Після підтвердження активації сервісу «Сплачуйте частинами» за допомогою безкоштовної відправки SMS-коду у відповідь на номер 2242 або у Viber-боті, надійде повідомлення про підключення.

Замовити кредитну картку всеМОЖУ існуючі клієнти можуть за допомогою Viber-банкінгу, мобільного додатку ПУМБ Online або на сайті. Нові клієнти можуть лишити заявку на сайті або завітати до найближчого відділення ПУМБ.

Також, ПУМБ пропонує оформити кредити готівкою всеЯСНО. Цьогоріч кредит готівкою від ПУМБ було визнано кращим кредитом за версією галузевого рейтингу Financial Club Awards – 2021. Умови кредиту готівкою від ПУМБ -  до 300 тис. грн, без страхування та разової комісії та без комісії за дострокове погашення. Детальна інформація про кредит готівкою всеЯСНО доступна за посиланням.

Нагадуємо, що ПУМБ традиційно є лідером по загальній видачі товарних кредитів за підсумками «чорної п’ятниці». Минулого року загальна сума наданих банком кредитів сягнула мільярда гривень.

Кредитні продукти ПУМБ -  ідеальна можливість вигідно придбати ще більше подарунків!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок