Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Новий страховий сервіс від ПУМБ: «Захист від травм»
08 жовтня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з жовтня 2021 року запустив новий страховий поліс «Захист від травм» спільно з СК АСКА-ЖИТТЯ. Страховка покриває всі можливі травматичні ушкодження, в тому числі опіки, порізи, укуси комах, обмороження, травми на виробництві, в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб тощо.

Переваги поліса «Захист від травм»:

  •        немає прив'язки до лікувального закладу, немає необхідності збирати і зберігати чеки, квитанції та рахунки за лікування,
  •        страхова виплата перераховується на картку застрахованої особи, і одержувач може самостійно розпоряджатися отриманими коштами
  •        виплата здійснюється протягом 2-3 днів після надання пакету документів
  •        якщо травм кілька – виплата нараховується по кожному страховому випадку
  •        страхове відшкодування розраховується по таблиці Травм в залежності від виду пошкодження і його ступеня (від 1 до 100% виплати від страхового покриття).
  •        страхове покриття діє по всьому світу і найголовніше - мінімальний пакет документів (заява на виплату, копія документів, копія лікарняного або довідки про втрату працездатності, копія довідки з діагнозом або результатом досліджень)

Страховий платіж за договором – від 290 грн на рік. Максимальна сума страхового покриття – до 150 тис. грн.

«Ми розуміємо, наскільки важко, дорого і складно лікувати випадки травматизму в Україні. Саме тому ПУМБ спільно з партнером – СК АСКА-ЖИТТЯ розробив страхову пропозицію, що дозволяють отримати компенсацію незалежно від тяжкості лікування та наявності чеків. Поліс можна придбати як для себе, так і для рідних. Для того, щоб оформити страховку необхідно звернутися до відділення ПУМБ», - прокоментував директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.

Отримати страхову виплату дуже просто: після завершення лікування клієнту необхідно звернутися до СК АСКА-Життя з письмовою заявою та надати мінімальний пакет документів, зазначений у «Пам'ятці для отримання страхової виплати». 

Вік застрахованих – від року до 69 років.  Страховка не поширюється на людей з інвалідністю, спортсменів, які займаються ризикованими або професійними видами спорту і людей з психоневрологічними захворюваннями. Також, страхування не надається, якщо на момент страхування клієнт знаходиться на обліку в спеціалізованих диспансерах або знаходиться у місцях позбавлення волі.

Страховка продається лише у відділеннях ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок