Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ увійшов до ТОП-3 рейтингу найкомфортніших українських банків та став лідером у номінації «Зручність» за версією Forbes Україна
09 вересня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) посів третє місце рейтингу найкомфортніших українських банків за версією Forbes Україна та посів першу сходинку у номінації «Зручність».

Рейтинг «15 найкомфортніших банків України» було опубліковано у вересневому номері Forbes Україна. За даними експертів видання, ПУМБ отримав 60 балів зі 100 можливих у загальному рейтингу за покажчиками надійності, розміром ставок та комісій та зручністю сервісів. Також, банк став лідером у номінації «Зручність». Найбільш зручними банками, за версією видання, є банки із популярними мобільними додатками, наявністю преміального сервісу, розгалуженою мережею відділень та банкоматів, можливістю відкрити рахунок та поповнити депозит онлайн, наявністю банківських скриньок, наданням депозитарних послуг та підтримкою платіжних інструментів Google Pay та Apple Pay).

Як зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ, ПУМБ ще 2018 року ввів покажчик  NPS  (індекс лояльності клиєнтів) як обов’язковий елемент KPI в усіх департаментах та постійно працює над підвищенням рівня комфортності клієнтів. "Наша головна перевага – якість продуктів та сервісів, мікс «фізики» та «цифри». Зручність наших послуг - наш головний пріоритет", - сказав Себастіан Рубай.

Банк єдиний з українських банків, який продовжує відкривати фізичні відділення (зараз відкрито 236 відділень ПУМБ по усій Україні), розвиває мережу POS-відділень (750 точок у магазинах) та активно інвестує у розвиток діджитал-напрямку (софт банк розробляє самостійно, діджитал рішення тестує у клієнтській лабораторії). Ключові роздрібні продукти банку – кредитні картки, споживчі кредити, депозити для фізичних осіб та дебетова картка всеКАРТА, яка є надзвичайно зручною для щоденних переказів, покупок та зняття готівки.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок