Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 30.08.2021
31 серпня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня на світових фондових ринках спостерігалася позитивна динаміка. Ключовою подією для інвесторів був виступ голови ФРС Джерома Пауелла на щорічному економічному симпозіумі в Джексон-Хоул, на якому, як очікувалося, будуть надані натяки щодо майбутньої політики центрального банку США. Оптимізму ринкам надали сильні макроекономічні дані по США, декілька квартальних звітів корпоративного сегмента та прогнозна модель Інституту вимірювання показників і оцінки здоров’я, яка показала, що пік захворюваності на коронавірус в США вже може бути досягнутий. Промислове виробництво уповільнює зростання. Україна отримала від МВФ понад 2,7 млрд дол. США

Огляд фінансових ринків 30.08.2021

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок