Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 05.05.2021
05 травня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулий торговий тиждень (а разом з ним і місяць) закрились в області історичних максимумів по глобальним індексам акцій. Підйом фінансового ринку підтримується нескінченним потоком ліквідності від фінансової влади країни. В середу Білий дім оприлюдним деталі нового плану допомоги Президента Джо Байдена "The American Families Plan", який передбачає виділення коштів та надання податкових пільг для підтримки американських сімей протягом 10 років. 

Міністерство фінансів України на аукціонах 27 квітня залучило до бюджету 10,362 млрд грн від розміщення облігацій внутрішньої державної позики в гривні, доларах та євро. Мінфін запропонував інвесторам 5 випусків гривневих ОВДП із терміном обігу 6 місяців, 1 рік, 1,5, 2 та 3 роки, а також річні папери у доларах та євро. 

Огляд фінансових ринків 05.05.2021

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок