• Приватним клієнтам
Для бізнесу
Банк сьогодні
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 21.01.2019
21 січня, понеділок

Американські фондові індекси продемонстрували зростання минулого тижня на очікуваннях, що США зможуть вирішити торгові суперечки з Китаєм і Євросоюзом, а також на позитивних даних про переробну промисловість (зростання в грудні - 1,1% при очікуваннях експертів 0,3%). Інвестори також позитивно відреагували на заяву заступника голови ФРС Рендала Куорлза про те, що американська економіка знаходиться в дуже хорошому стані, при цьому залишаються побоювання, пов'язані з гальмуванням економічного зростання в США і інших країнах, та «шатдауном», що триває у США.

Огляд фінансових ринків 21.01.2019

Новини банку