Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 25.05.2015
27 травня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулий тиждень був відносно спокійним і вдалим для провідних фондових майданчиків світу. Потік новин не був однозначно позитивним, проте інвестори вважали за краще зосередитися на хороших повідомленнях.

Британський індекс FTSE 100 за тиждень набрав 1% і повністю відновив втрати останніх 30 днів. Дані за квітень показали, що період дефляції в єврозоні, що тривав чотири місяці, завершився. Це дає надії, що економічне зростання в Європі може посилитися. Крім того, Європейський центробанк (ЄЦБ) оголосив, що буде активніше викуповувати облігації в рамках програми кількісного пом’якшення (QE) в травні-червні в очікуванні літнього періоду, що традиційно характеризується низькою ліквідністю ринків. ЄЦБ також заявив про подальші плани утримувати низькі ставки.

Огляд фінансових ринків 25.05.2015

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок